Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Blogg

  • Ett lantställe för familjen i en drömsk dal i Tyskland

    Daniela och Jochen tog över sin enastående fritidsfastighet i bergen, med 6 hektar mark och utsikt över de omgivande vingårdarna, från Jochens mormor för 7 år sedan. Sedan dess har de med sin husvagn njutit av platsen på helgerna. År 2020 byggde familjen en självförsörjande fastighet för att uppnå en bekvämare fritidsupplevelse och tillbringar nu helgerna med sin dotter Suree i en förtjusande tvåvånings trähus. Hur allt började I slutet av 2019 beslutade familjen att det var dags att expandera sin komfort och istället för att spendera tid i en husvagn ville de bygga ett lantställe med plats för hela familjen för att kunna njuta av denna vackra plats mer… (Mer)
  • Kundberättelse: Dirk´s mysiga oas i Tyskland | Pineca.se

    Vår kund Dirk drömde om att bygga ett elegant litet hus för småskaligt singelboende omgivet av frodig grönska och natur. På grund av olika tekniska skäl relaterade till Tysklands strikta byggpolitik och regler, behövde hans ursprungliga idé tyvärr justeras lite. Det blev dock ännu bättre med ett vackert klassiskt trähus, utformat efter kundens individuella behov, i samarbete med vårt arkitektteam. Dirks charmiga residens ligger i Tyskland, Niedersachsen, Göttingen-distriktet, på en lugn plats som heter Adelebsen. Vi är alltid glada över att se det färdiga utseendet på våra kunders bostäder – vi blir ofta överraskade av kreativa lösningar och praktiska b… (Mer)
  • Kundberättelse: Mysiga Blue Haven Studio Lodge i London

    Att se våra produkter komma till liv och betjäna våra kunder till sin högsta potential är alltid en givande upplevelse för oss. Genom att dela dessa berättelser kommer vi förhoppningsvis att inspirera dig att satsa på dina drömmar genom att genomföra ditt eget trästugeprojekt. Våra kunder AJ &; Kris har beslutat att skapa sin privata avkopplingsoas i trädgården, som också kan fungera som en Airbnb-fastighet i London och valde Pineca som sin partner för detta projekt. I början av 2021 beställde AJ & Kris en twin-skin version av vår trähus ISLA. De kände att deras trädgårdsutrymme hade så mycket potential att bli ett centrum för mysiga kvä… (Mer)